Soppsuppe med hvitløksbaguett
Her får du den konsentrerte smaken av sopp i en fyldig høstsuppe.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Finhakk løk og hvitløk. Børst soppen og skjær den i biter.
-
Trinn 2
Stek løk i litt smør i en kjele til den har blitt myk og blank. Tilsett hvitløk og sopp og stek videre til soppen har blitt gyllen. Ta ut en spiseskje sopp og spar til garnityr.
-
Trinn 3
Tilsett grønnsaksbuljong og vann og kok i ca. 10 minutter. Bruk stavmikser til å kjøre suppen glatt. Tilsett fløte og varm opp til kokepunktet.
-
Trinn 4
Smak til med sitron, salt og pepper.
-
Trinn 5
Stek hvitløksbaguetter etter anvisning på pakken. Topp suppen med litt ekstra smørstekt sopp og finhakket gressløk – og server med hvitløksbaguetter.
Prøv også