Hopp til innhold

Salat med pinjekjerner og parmesan

4.0 i snitt
Tidsbruk 10 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
78 planlagt
Salat med pinjekjerner og parmesan

Denne salaten er en liten rett i seg selv, men er også en fantastisk siderett til kjøtt og fisk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Hjertesalat
1 stk
Finhakket løk
2 ss
Pinjekjerner
20 gr
Revet parmesan
3 ss
Olivenolje
1 ss
Hvitvinseddik
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll salaten i iskaldt vann. Tørk godt og riv bladene fra hverandre.

Trinn 2

Bland sammen finhakket løk, olivenolje og hvitvinseddik til en dressing.

Trinn 3

Vend dressingen i salaten og dryss over pinjekjerner og revet parmesan. Smak til med salt og pepper.