Hopp til innhold

Salat med blåmuggost og bacon

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
252 planlagt
Salat med blåmuggost og bacon

Enkelt, blått og godt! Bacon og blåost ? en herlig, potent smakskombinasjon som passer utmerket i denne friske salaten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Isbergsalat
1 pk
Blå Castello
1 stk
Avokado
1 stk
Strynbacon 150 g Nordfjord
2 dl
Olivenolje REMA 1000
1 ss
Hvitvinseddik
1 fedd
Hvitløk
1 ss
Dijon sennep

Slik gjør du

Trinn 1

Stek bacon sprøtt i en panne med litt olivenolje.

Trinn 2

Dressing: Bland knust hvitløk, sennep, pepper og hvitvinseddik i en salatbolle.

Trinn 3

Visp godt mens du heller i olivenolje i en tynn stråle. Smak til med salt. Riv salaten, skjær avokadoen i skiver og bland inn dressingen.

Trinn 4

Ha salaten på et serveringsfat og topp med grovhakket bacon og biter av blåost.

Server gjerne med brød og valnøtter. Husk å sjekke at avokadoen er spisemoden hvis den skal brukes samme dag.