Ratatouille | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Ratatouille

5.0 i snitt
Ratatouille

Den franske grønnsaksblandingen er klassisk tilbehør til lam, men smaker også veldig godt til fisk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

0.5 potte
Basilikum
200 gr
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk, i skiver
1 boks
Hakkede tomater
1 ts
Tørket timian
200 gr
Aubergine
1 ts
Rosmarin
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Olivenolje
2 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Sukker

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Rens alle grønnsakene og kutt de i fine terninger. Fres løk og finhakket hvitløk i oljen til det er mykt og blankt.

  2. Trinn 2

    Tilsett resten av grønnsakene og urtene. Ha på hermetiske tomater, hvitvinseddik og sukker og kok opp. Kok i 5 minutter og smak til med salt og nykvernet pepper. Ved servering tilsettes hakket basilikum.