Hopp til innhold

Ratatouille

Ingen vurderinger
Tidsbruk 55 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
14 ingredienser
108 planlagt
Ratatouille

Den franske grønnsaksblandingen er klassisk tilbehør til lam, men smaker også veldig godt til fisk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

0.5 potte
Basilikum
200 gr
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk, i skiver
1 boks
Hakkede tomater
1 ts
Tørket timian
200 gr
Aubergine
1 ts
Rosmarin
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Olivenolje
2 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Rens alle grønnsakene og kutt de i fine terninger. Fres løk og finhakket hvitløk i oljen til det er mykt og blankt.

Trinn 2

Tilsett resten av grønnsakene og urtene. Ha på hermetiske tomater, hvitvinseddik og sukker og kok opp. Kok i 5 minutter og smak til med salt og nykvernet pepper. Ved servering tilsettes hakket basilikum.