Ratatouille på grillen
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm opp grillen.
-
Trinn 2
Skjær aubergine, løk og squash i skiver. Del paprika i to og kutt soppen i passe store biter.
-
Trinn 3
Grill alle grønnsakene til de er myke og har fått noen sorte flekker.
-
Trinn 4
Legg aubergine, squash og sopp i en bolle, og paprika i en annen bolle. Dekk bollen med paprika med plastfolie og la den bli litt avkjølt.
-
Trinn 5
Når paprikaen er avkjølt fjerner du skinn og kjerner, og del paprikakjøttet i strimler.
-
Trinn 6
Legg paprikaen i en bolle sammen med de andre grønnsakene.
-
Trinn 7
Varm opp olivenolje sammen med finhakket hvitløk og hakkede urter og hell den over grønnsakene. Bland forsiktig og smak til med salt og pepper.
-
Trinn 8
La smaken sette seg i 20 minutter før grønnsakene serveres.
Tips
Server gjerne med couscoussalat, paprikadipp og chermoula.