Hopp til innhold

Pytt i panne med rotgrønnsaker

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
Pytt i panne med rotgrønnsaker
Enkel pytt i panne med rotgrønnsaker, mager kjøttpølse og løk. Stekt på denne måten får rotgrønnsakene masse smak og en tiltalende sødme.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

450 gr
Mager kjøttpølse
2 stk
Gulrøtter
0.5 stk
Kålrot
400 gr
Nypoteter
1 stk
Løk
2 stk
Pastinakker
1 ss
Hakket kruspersille
1 klype
Nykvernet pepper
1 klype
Salt
2 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Del kjøttpølsene i terninger. Skrell grønnsakene, og kutt dem i små terninger. Ha olje i stekepannen, og stek kjøttpølsebitene sammen med løk på middels varme til løken har blitt blank og pølsebitene har fått en fin stekeskorpe.

Trinn 2

Ha resten av grønnsakene i pannen og stek dem videre under aluminiumsfolie i ca. 15 minutter. Tilsett hakket frisk persille og smak til med salt og pepper.

Ha i en spiseskje med tomatpuré for å få litt mer smak. Du kan også kutte ut kjøttpølsen, og gjøre retten helt vegetarisk.