Hopp til innhold

Potetomelett med parmesan

5.0 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
124 planlagt
Potetomelett med parmesan

Gårsdagens poteter som ikke ble spist til middag, kan bli til deilig omelett til lunsj. Alt du trenger er egg, potetbiter, parmesan og raspet ost.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

6 stk
Egg
3 stk
Potet
1 neve
Kruspersille, finhakket
1 neve
Revet ost
1 neve
Parmesan
1 klype
Salt og pepper
3 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt opp potetene i terninger på cirka 1-2 cm.

Trinn 2

Visp sammen egg i en stor bolle, og bland inn parmesan, ost, persille, salt og pepper.

Trinn 3

Legg forsiktig potetbitene i blandingen, og rør sakte rundt til potetene er helt dekket og blandet i eggeblandingen.

Trinn 4

Varm en stekepanne med litt olje , og hell blandingen forsiktig over i pannen. Stek på lav varme i cirka 10 minutter. Snu omeletten og stek den andre siden i cirka 5 minutter.

Oppskriften gir

3 stykker.