Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Potato Skins med rømme

Potato Skins med rømme

5.0 i snitt
Potato Skins med rømme

En deilig og smakfull potetrett som er like god som kveldssnacks og som tilbehør til grillmaten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

3 stk
Store bakepoteter
0.5 dl
Kremfløte
1 ss
Rømme til topping
1 potte
Gressløk
5 ts
Meierismør
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm ovnen til 180 °C. Stikk mange små hull i potetene med en gaffel. Legg potetene på et stekebrett og bak til skinnet er sprøtt.

  2. Trinn 2

    Ta potetene ut av ovnen, og skjær et langt snitt i poteten. Grav ut innmaten og ha det i en bolle. Ha 2 ts smør i hvert potetskall, og dryss over salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Bak potetskallet videre i ca. 10 minutter. Smak til blandingen med litt kremfløte, salt og pepper og rør godt sammen til en potetstappe.

  4. Trinn 4

    Server potetstappen med “skins” oppå. Topp med rømme og gressløk.