Persillerotchips | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Persillerotchips

5.0 i snitt
Persillerotchips

Dekorativt og knasende sprøtt tilbehør til alle typer kjøtt og fisk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Persillerøtter
1 l
Solsikkeolje
2 klype
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell persillerøttene. Fortsett og skrell tynne strimler til hele persilleroten er skrelt opp. Varm solsikkeoljen i en frityrkjele eller elektrisk frityrkoker til 160 °C.

  2. Trinn 2

    Stek en håndfull persillerotstrimler i oljen i noen minutter til de er lyse brune og jevnt stekt. Ta chipsene opp med en øse og la dem renne av på et kjøkkenpapir.

  3. Trinn 3

    Dryss med salt og server som tilbehør til kjøtt eller fisk.