Hopp til innhold

Minestronesuppe

3.5 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
14 ingredienser
569 planlagt
Minestronesuppe
Med en god base av grønnsaker og kraft kan du lage flere deilige supper. Her er en italiensk minestronesuppe som både smaker godt og gjør godt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 fedd
Hvitløk
1 stk
Løk
2 stk
Gulrøtter
200 gr
Nypoteter
2 stang
Stangselleri
1 boks
Hakkede tomater
2 terning
Grønnsaksbuljong
0.5 ts
Oregano
100 gr
Makaroni fullkorn
1 boks
Kidneybønner
2 ss
Olje
1 l
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens og finhakk hvitløk og løk. Skrell og skjær gulrøtter, poteter og stangselleri i terninger. Ha løk og hvitløk i en gryte med olje og stek på middels varme til det er mykt og blankt.

Trinn 2

Ha i gulrøtter, poteter, stangselleri og hermetiske tomater og la det frese i et par minutter. Tilsett vann, buljongterninger og oregano og kok opp. La suppen småkoke i ca. 5 minutter før du tilsetter bønner og makaroni.

Trinn 3

Kok videre i ca. 12 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.

Server gjerne med revet parmesan og frisk hakket basilikum.