Italiensk minestronesuppe
Med en god base av grønnsaker og kraft kan du lage flere deilige supper. Her er en italiensk minestronesuppe som både smaker godt og gjør godt.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Rens og finhakk hvitløk og løk. Skrell og skjær gulrøtter, poteter og stangselleri i terninger. Ha løk og hvitløk i en gryte med olje og stek på middels varme til det er mykt og blankt.
-
Trinn 2
Ha i gulrøtter, poteter, stangselleri og hermetiske tomater og la det frese i et par minutter. Tilsett vann, buljongterninger og oregano og kok opp. La suppen småkoke i ca. 5 minutter før du tilsetter bønner og makaroni.
-
Trinn 3
Kok videre i ca. 12 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.
Server gjerne med revet parmesan og frisk hakket basilikum.
Prøv også