Lun potetsalat med bacon og egg | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Lun potetsalat med bacon og egg

Lun potetsalat med bacon og egg

4.5 i snitt
Lun potetsalat med bacon og egg

Lunt og lettvint! Server en super potetsalat, toppet med to frokostfavoritter som slett ikke gjør skam på middagsmenyen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Eggeplomme
600 gr
Poteter, løsvekt
150 gr
Strynbacon 150 g
1 pk
Hjertesalat
1 ss
Sennep maille dijon, 380 g, Maille/Unilever
1 stk
Rødløk 4-pk
100 gr
Cashewnøtter REMA 1000
1 dl
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
1 ss
Hvitvinseddik
1 ts
Sukker, 1 kg, Dansukker

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 180°C. Kok poteter møre i lettsaltet vann og del potetene i grove biter. Kok egg i 8 minutter, skrell og del eggene i båter. Stek bacon sprøtt på stekebrett i ovn og del det i grove biter. Vask, tørk og del salaten i grove biter og skjær rødløken i fine skiver.

  2. Trinn 2

    Dressing: Visp sammen sennep og eggeplomme, spe inn oljen mens du visper jevnt. Smak til med eddik, sukker, salt og kvernet sort pepper.

  3. Trinn 3

    Vend poteter og salat inn i dressingen. Anrett på fat og topp salaten med egg, bacon, løk og cashewnøtter.