Hopp til innhold

Lun potetsalat med bacon og egg

5.0 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
46 planlagt
Lun potetsalat med bacon og egg

Lunt og lettvint! Server en super potetsalat, toppet med to frokostfavoritter som slett ikke gjør skam på middagsmenyen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Eggeplomme
600 gr
Poteter, løsvekt
150 gr
Strynbacon 150 g
1 pk
Hjertesalat
1 ss
Sennep maille dijon, 380 g, Maille/Unilever
1 stk
Rødløk 4-pk
100 gr
Cashewnøtter REMA 1000
1 dl
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
1 ss
Hvitvinseddik
1 ts
Sukker, 1 kg, Dansukker

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Kok poteter møre i lettsaltet vann og del potetene i grove biter. Kok egg i 8 minutter, skrell og del eggene i båter. Stek bacon sprøtt på stekebrett i ovn og del det i grove biter. Vask, tørk og del salaten i grove biter og skjær rødløken i fine skiver.

Trinn 2

Dressing: Visp sammen sennep og eggeplomme, spe inn oljen mens du visper jevnt. Smak til med eddik, sukker, salt og kvernet sort pepper.

Trinn 3

Vend poteter og salat inn i dressingen. Anrett på fat og topp salaten med egg, bacon, løk og cashewnøtter.