Hopp til innhold

Lun kikertsalat med blomkål og ost

4.2 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
582 planlagt
Lun kikertsalat med blomkål og ost

Denne gode og mettende middagssalaten lager du på under 15 minutter!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 boks
Kikerter 

1 stk
Blomkål 

2 stk
Sjalottløk 

2 ts
Estragon 

1 ts
Sitron
100 gr
Ost
0.5 glass
Soltørket tomat
50 gr
Ruccula

1 ss
Solsikkeolje

1 klype
Pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Hell av laken fra kikertene, skyll i kaldt vann og la det renne godt av. 

Trinn 2

Finhakk sjalottløk og skjær blomkål i mellomstore biter. 
Varm solsikkeolje i en stor panne, og stek sjalottløk til den er myk og blank.

Trinn 3

Tilsett blomkål og stek til den begynner å bli mør. Tilsett kikerter og estragon og stek noen minutter til.

Trinn 4

Smak til med sitron, salt og pepper. 
Ta pannen av plata og tilsett hakket, soltørket tomat og ruccula. Smuldre over ost og server.