Lun kikertsalat med blomkål og ost
Denne gode og mettende middagssalaten lager du på under 15 minutter!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Hell av laken fra kikertene, skyll i kaldt vann og la det renne godt av.
-
Trinn 2
Finhakk sjalottløk og skjær blomkål i mellomstore biter. Varm solsikkeolje i en stor panne, og stek sjalottløk til den er myk og blank.
-
Trinn 3
Tilsett blomkål og stek til den begynner å bli mør. Tilsett kikerter og estragon og stek noen minutter til.
-
Trinn 4
Smak til med sitron, salt og pepper. Ta pannen av plata og tilsett hakket, soltørket tomat og ruccula. Smuldre over ost og server.
Husk å godta cookies i nettleseren for å se step-by-step video her til denne oppskriften.
Prøv også