Hopp til innhold

Loaded potato skins

4.0 i snitt
Tidsbruk 75 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
84 planlagt
Loaded potato skins

Vanlig innslag på steak house-menyer – et måltid i seg selv, men også perfekt til biff.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

4 stk
Store bakepoteter
4 ss
Rømme
100 gr
Bacon
50 gr
Revet ost
4 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Stikk flere hull i potetene med en gaffel. Bak dem i ovn på 180 °C til de er møre, ca. 1 time. Del dem i to og grav ut innmaten med en skje, men la det være igjen nok i skallet til at de er solide.

Trinn 2

Bland potetinnmaten med mykt smør, rømme, stekte baconterninger og litt revet ost. Smak til med salt og pepper. Ha fyllet tibake i skallene og stek videre i 10 minutter.