Loaded potato skins

Ingen vurderinger
Tidsbruk 75 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
40 planlagt
Loaded potato skins
Legg oppskrift
i handlelapp
Vanlig innslag på steak house-menyer – et måltid i seg selv, men også perfekt til biff.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

4 stk
Store bakepoteter
4 ss
Rømme
100 g
Bacon
50 g
Revet ost
4 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Stikk flere hull i potetene med en gaffel. Bak dem i ovn på 180 °C til de er møre, ca. 1 time. Del dem i to og grav ut innmaten med en skje, men la det være igjen nok i skallet til at de er solide.

Trinn 2

Bland potetinnmaten med mykt smør, rømme, stekte baconterninger og litt revet ost. Smak til med salt og pepper. Ha fyllet tibake i skallene og stek videre i 10 minutter.