Loaded potato skins | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Loaded potato skins

Loaded potato skins

3.6 i snitt
Loaded potato skins

Vanlig innslag på steak house-menyer – et måltid i seg selv, men også perfekt til biff.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

4 stk
Store bakepoteter
4 ss
Rømme
100 gr
Bacon
50 gr
Revet ost
4 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Stikk flere hull i potetene med en gaffel. Bak dem i ovn på 180 °C til de er møre, ca. 1 time. Del dem i to og grav ut innmaten med en skje, men la det være igjen nok i skallet til at de er solide.

  2. Trinn 2

    Bland potetinnmaten med mykt smør, rømme, stekte baconterninger og litt revet ost. Smak til med salt og pepper. Ha fyllet tibake i skallene og stek videre i 10 minutter.