Hopp til innhold

Linser til fisk og kjøtt

Ingen vurderinger
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
3 planlagt
Linser til fisk og kjøtt

Denne salataktige måten å servere linser på passer godt som tilbehør til fisk og kjøtt – sommer som vinter.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

120 gr
Linser
1 stk
Sjalottløk
50 gr
Sellerirot
50 gr
Gulrot
1 stk
Laurbærblad
1 ss
Dijonsennep
30 gr
Stangselleri
1 ss
Finkuttet persille
1 l
Hønsebuljong
1 dl
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll linsene til vannet er klart. Fres sjalottløk, sellerirot, gulrot og stangselleri i små terninger. Tilsett linser, laurbærblad og kyllingkraft. La alt koke til linsene er møre, ca. 30 minutter under lokk.

Trinn 2

Vend inn sennep, olivenolje, finkuttet persille og smak til med salt og nykvernet, sort pepper. Server linsenkompotten varm eller kald.