Hopp til innhold

Kremet selleri- og pastinakksuppe

4.5 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
173 planlagt
Kremet selleri- og pastinakksuppe

Svært enkel å lage, fantastisk på smak. Denne høstsuppen må du bare prøve!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Løk
1 terning
Grønnsaksbuljong
400 gr
Pastinakk
400 gr
Sellerirot
2 dl
Kremfløte
1 l
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
0.5 dl
Olivenolje
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp buljong. Skrell og kutt grønnsakene grovt. Ha olivenolje og løk i en kjele og surr løken myk. Tilsett buljong og grønnsaker. Kok under lokk til grønnsakene er møre.

Trinn 2

Tilsett kremfløte og kok opp. Bruk stavmikser eller kjør i blender til jevn suppe og smak til med pepper.

Server med godt brød.