Hopp til innhold

Kikertgryte med pølser og tomat

5.0 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
209 planlagt
Kikertgryte med pølser og tomat
Ukens raskeste middagsrett? Skjær, surr og kok – denne fyldige gryteretten med mager kjøttpølse og hermetiske tomater har masse smak!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Gryte

2 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
2 boks
Hakkede tomater
1 boks
Kikerter
450 gr
Mager kjøttpølse
2 stk
Tomater
0.5 dl
Olivenolje
1 klype
Pepper
1 ts
Sukker

Server med

2 ss
Finhakket gressløk

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt løk og hvitløk i tynne skiver. Varm olivenolje i en gryte, tilsett løken og hvitløken og surr til det er mykt.

Trinn 2

Ha i hermetiske tomater og kok i ca. 5 minutter. Sil av og skyll kikertene, skjær pølser i skiver og tomater i grove biter. Ha alt i gryten og la det koke et par minutter. Smak til med pepper og sukker.

Trinn 3

Server med finhakket gressløk.