Hopp til innhold

Italiensk grønnsaksuppe

3.8 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
948 planlagt
Italiensk grønnsaksuppe

Il tricolore! Denne grønnsakssuppen har en smak av Italia og varmer ekstra godt på travle dager.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Purreløk
1 stk
Løk
200 gr
Sellerirot
200 gr
Poteter
1 glass
Pastasaus REMA 1000
1 boks
Kidneybønner REMA 1000
3 ts
Gressløk, liten
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Smør
2 ss
Olivenolje REMA 1000
1 l
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt grønnsaker og poteter og finhakk hvitløk. Surr det så i en kasserolle med litt smør.

Trinn 2

Ha på grønnsaksbuljong og la det småkoke i minimum 10 minutter.

Trinn 3

Ha i pastasausen og kidneybønnene og kok opp. Smak til med salt og pepper. Dryss over finhakket gressløk og server suppen med litt olivenolje.