Indisk curry med søtpoteter og blomkål
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris som anvist på pakken. Del blomkål i små buketter og søtpotet i små terninger. Skrell og kutt gulrøtter i skiver og kutt paprika i terninger. Grovhakk tomat og finhakk løk, hvitløk, chili og ingefær.
-
Trinn 2
Varm solsikkeolje i en gryte på middels varme og tilsett løk, hvitløk, chili, ingefær og tomat. Fres i 1-2 minutter. Fres videre med koriander, gurkemeie, kajennepepper, garam masala og spisskummen.
-
Trinn 3
Tilsett blomkål, søtpoteter, gulrøtter og paprika. Fres videre i noen minutter. Tilsett fløte og vann (2 dl vann for hver 3 dl fløte). Kok opp og la det småkoke til søtpotetene er møre. Smak til med limesaft og salt. Serveres med kokt ris.
Frisk koriander og naanbrød smaker fortreffelig til.