Hopp til innhold

Hvitløkstekte aspargesbønner

4.4 i snitt
Tidsbruk 10 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
60 planlagt
Hvitløkstekte aspargesbønner

Gi aspargesbønnene et løft med hvitløk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

300 gr
Aspargesbønner
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Sjalottløk
1 l
Vann
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Smør
1 ss
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Rens aspargesbønnene for stilkfestet. La gjerne den spisse tuppen sitte på.

Trinn 2

Kok opp vann med salt, og kok bønnene i fosskokende vann i 3 minutter.

Trinn 3

Hell av vannet og ha i smør, finhakket hvitløk og sjalottløk.

Trinn 4

Fres i ett minutt og avslutt med noen drag med pepperkvernen.