Hopp til innhold

Hjemmelaget ketchup

2.7 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
Hjemmelaget ketchup

Du trenger en del ingredienser, men ellers er det enkelt å lage din egen ketchup. Og så blir smaken ekstra god!

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

1 stk
Gul løk
1 stk
Grønt eple (Granny Smith)
2 boks
Hermetiske tomater
0.2 ts
Malt nellik
0.2 ts
Malt allehånde
1 ts
Finrevet ingefær
0.5 ts
Kajennepepper
2 ss
Brunt sukker
1 ss
Eplecidereddik
1 klype
Pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Ha grovhakket løk og eple, hermetiske tomater, nellik, allehånde, ingefær og kajennepepper i en kjele og la det koke over lav temperatur i 15 minutter.

Trinn 2

Rør til å begynne med ved å bruke en tresleiv, bruk deretter en grov visp. Tilsett farin og eddik og kok til marmeladekonsistens. Smak til med salt og pepper og avkjøl.