Hopp til innhold

Grønnsaksuppe med spinat

5.0 i snitt
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
432 planlagt
Grønnsaksuppe med spinat

Energioppskriften! Hva er vel bedre enn en varm og fyldig suppe på kalde, mørke dager? Denne suppen er full av gode grønnsaker – perfekt for både smaksløker og tiltakslyst.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

3 stk
Gulrot
1 pose
Bladspinat
1 pose
Hvitløksbaguetter REMA 1000
1 stk
Løk
200 gr
Kålrot
200 gr
Sellerirot
1 ss
Hvitvinseddik
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Kajennepepper
10 dl
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Fres alle grønnsakene blanke i en kjele med olje. Tilsett hvitvinseddik og la det dampe ut.

Trinn 2

Stek baguetter som anvist på pakken. Rens og skjær løk, hvitløk, kålrot, gulrot og sellerirot i små biter.

Trinn 3

Ha i varm buljong og la det småkoke til grønnsakene er møre.

Trinn 4

Ta ut halvparten av grønnsakene og kjør resten av suppen smidig med en stavmikser. Smak til med kajennepepper. Ha resten av grønnsakene tilbake i suppen, bland inn vasket spinat og kok raskt opp. Server suppen med nystekte hvitløksbaguetter.