Grønnsaksuppe med spinat

Energioppskriften! Hva er vel bedre enn en varm og fyldig suppe på kalde, mørke dager? Denne suppen er full av gode grønnsaker – perfekt for både smaksløker og tiltakslyst.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Fres alle grønnsakene blanke i en kjele med olje. Tilsett hvitvinseddik og la det dampe ut.
Trinn 2
Stek baguetter som anvist på pakken. Rens og skjær løk, hvitløk, kålrot, gulrot og sellerirot i små biter.
Trinn 3
Ha i varm buljong og la det småkoke til grønnsakene er møre.
Trinn 4
Ta ut halvparten av grønnsakene og kjør resten av suppen smidig med en stavmikser. Smak til med kajennepepper. Ha resten av grønnsakene tilbake i suppen, bland inn vasket spinat og kok raskt opp. Server suppen med nystekte hvitløksbaguetter.