Grillet salat med fetaost
Salat er best når den er grilla! Et kort kyss av kjempehøy varme på grillen får fram
en fin sødme og røyksmak på hjertesalat. Hvis du vil, kan du bytte ut fetaosten med
bacon. Kjempegodt som en rett i seg selv, eller som tilbehør til grillet kylling!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm grillen.
-
Trinn 2
Bland sammen olivenolje, sitronsaft, finhakket hvitløk og sennep. Jo mer du
rører, jo tjukkere konsistens. Bruk gjerne et glass med lokk og rist hardt i 20
sekunder. -
Trinn 3
Del salaten i to på langs. Pensle med olje og dryss på litt salt.
-
Trinn 4
Grill salaten i ett minutt på den ene snittsiden, så mellom et halvt og ett minutt på den andre. Hell over dressingen, kvern over litt pepper og topp med smuldret
fetaost eller chevre og gressløk.
Tips
Server retten som den er, eller sammen med grillet kylling eller bacon.