Hopp til innhold

Grillede grønnsaker med parmesan

Ingen vurderinger
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
16 ingredienser
52 planlagt
Grillede grønnsaker med parmesan

Når du først har fyrt opp grillen, lager denne salaten seg nesten selv. Den egner seg både som forrett og som tilbehørssalat til grillmaten.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Grønnsaker og parmesan

1 stk
Squash
1 stk
Aubergine
2 stk
Rød paprika
1 pk
Vårløk
1 bunt
Asparges
2 dl
Olivenolje
2 stk
Chili
150 gr
Parmesan
1 ts
Kvernet pepper
1 ts
Salt

Balsamicodressing

1 dl
Olivenolje
0.5 dl
Balsamicoeddik
2 stk
Sjalottløk
1 potte
Persille
0.5 ts
Salt
0.3 ts
Kvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Bland sammen olivenolje, balsamicoeddik, hakket sjalottløk, hakket persille, salt og pepper. Hell dressingen over grønnsakene.

Trinn 2

Legg grønnsakene på varm grill og grill til de er passe møre og har fått en fin grillfarge. Anrett dem på et stort fat og legg på tynne skiver med høvlet parmesan.

Trinn 3

Skyll grønnsakene, kutt squash og aubergine i skiver, paprika i fire biter og kutt av nederste delen av aspargesen. Asparges og vårløk kan grilles hele. Vend grønnsakene i olivenolje, hakket chili, salt og pepper.

Server gjerne salaten med godt brød.