Gresskarsuppe

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Rens gresskaret for kjerner og det myke fyllet og skjær gresskarkjøttet i terninger. Skrell og skjær søtpotetene i små biter. Finhakk løk, hvitløk og chili.
-
Trinn 2
Fres løken i en gryte forvarmet med olje. Tilsett så hvitløk, chili og ingefær. Fres i noen minutter, legg til gresskar og søtpotet og fres i et par minutter til.
-
Trinn 3
Kok opp med buljong/kraft og la det småkoke til grønnsakene er helt møre, ca 30 min. Etter at den er ferdigkokt, bruker du en blender eller stavmikser til å gjøre suppen flytende og jevn. Tilsett kokosmelk.
-
Trinn 4
Gi suppen et nytt oppkok og smak til med limesaft, salt og kvernet pepper. Server retten med et dryss hakket koriander, kokosflak og granateplekjerner.