Hopp til innhold

Crispisalat med egg og Strandaskinke

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
129 planlagt
Crispisalat med egg og Strandaskinke

Crispy! Vestfoldsalat, eller crispisalat, er en krysning mellom isberg- og friséesalat. De tykke bladene er litt søtaktige på smak og ekstra sprø – utmerket til den salte spekeskinken.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

0.5 pk
Strandaskinke Grilstad
1 stk
Rødløk
2 stk
Grønt eple
1 pk
Crispisalat
50 gr
Valnøttkjerner REMA 1000
0.5 pk
Parmigiano Reggiano Castelli
2 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
3 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

Trinn 1

Kok eggene i 8 minutter til de så vidt er hardkokte. Riv salaten i grove biter, skjær rødløk og epler i fine strimler.

Trinn 2

Bland alt med valnøtter, olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper. Legg salaten i en bolle og ha skiver med skinke, høvlet parmesan og grovhakkede egg på toppen.