Bruschetta med tomater og parmesan | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Bruschetta med tomater og parmesan

Bruschetta med tomater og parmesan

4.8 i snitt
Bruschetta med tomater og parmesan
Bruschetta er fra gammelt av italiensk fattigmannskost, men er også i dag en enkel og god måte å få brukt opp brødrester på.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

0.3 stk
Løk
0.5 ts
Tørket basilikum
2 stk
Tomater
2 ss
Revet parmesan
2 skive
Brød, gjerne tørt
1 ss
Olivenolje til drypping
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell og finhakk løk. Ha litt olje i en middels varm stekepanne. Ha i løk og tørket basilikum og stek til løken er blank. Smak til med salt og pepper.

  2. Trinn 2

    Vask og del tomatene i små terninger. Riv parmesan på et rivjern.

  3. Trinn 3

    Rist brødskivene i brødristeren og drypp over olivenolje.

  4. Trinn 4

    Ha på stekt løk, tomater og parmesan.