Blomkålsuppe med scampi
Hjemmelaget kremet blomkålsuppe med chili og scampi – for under hundrelappen! Hele retten er ferdig på 20 minutter.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tin og skrell scampi. Man kan gjerne bruke kokte scampi. De skal bare varmes kjapt i pannen.
-
Trinn 2
Rens og grovhakk blomkål og kok den mør i grønnsaksbuljong. Kjør suppen glatt med en stavmikser og tilsett matfl øte og salt.
-
Trinn 3
La suppen stå og trekke mens du varmer en grillpanne eller vanlig stekepanne med olivenolje. Tilsett scampi, finhakket hvitløk og chili og fres 1-2 minutter til scampiene får en fin rosa farge. Ikke ha for mye i pannen om gangen – stek gjerne i to omganger.
-
Trinn 4
Server blomkålsuppen med scampi.
Tips
Server gjerne med frisk persille og godt brød.
Prøv også