Blomkål-«vinger» med chilimayo | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Blomkål-«vinger» med chilimayo

Blomkål-«vinger» med chilimayo

3.3 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
653 planlagt
Blomkål-«vinger» med chilimayo
Vegetarversjonen av kyllingvinger! Smaker fantastisk med Chipotle Chili Mayo.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Røre

0.5 pose
Spice Mix Kylling (Baja Chicken Spice)
1.5 dl
Melk
1 ts
Tabasco
3 ss
Maizena
1 dl
Hvetemel

Blomkål "vinger"

1 stk
Blomkål
1 boks
Chipotle Chili Mango
2 dl
Griljermel
2 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 220 °C. Rør sammen chili sauce, krydder, Maizena, hvetemel og melk i en bolle. Ha griljermel i en annen bolle.

Trinn 2

Vend blomkålbukettene først i røren og deretter i griljermel slik at de er godt dekket.

Trinn 3

Fordel blomkålbukettene utover en bakepapirkledd stekebrett. Drypp noen dråper olivenolje over.

Trinn 4

Stek i 10 minutter. Ta ut brettet, snu blomkålbukettene og stek i 10 minutter til til de er gylne og fine.

Trinn 5

Server varme med og Chipotle Chili Mayo.