Blomkål og brokkoli med cæsardressing
Det er dressingen som virkelig gjør en cæsar-salat, og siden denne dressingen er en personlig favoritt har jeg funnet ut at den også kan brukes til andre grønnsaker, f.eks. som her til blomkål og brokkoli.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr.
-
Trinn 2
Pisk sammen egg, sennep, finrevet parmesan og hvitløk. Spe inn oljen og smak til med salt og pepper. Tynn lett ut med vann.
-
Trinn 3
Blansjer blomkål og brokkoli i små buketter i lettsaltet vann i 1 minutt. Ta det direkte over i iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen. Ta opp og tørk godt av på kjøkkenpapir.
-
Trinn 4
Vend grønnsakene i dressingen og legg dem på en tallerken. Toppes med høvlet parmesan