Bakte tomater med parmesan | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Bakte tomater med parmesan

Bakte tomater med parmesan

4.2 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
586 planlagt
Bakte tomater med parmesan

Kan både serveres som forrett og som smakfullt tilbehør til fisk og kjøtt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Tomat ca. 1 pr. person
1 pose
Revet parmesan
0.3 potte
Finhakket oregano
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 220 °C. Del tomatene i to. evt. i 3 tykke skiver hvis tomatene er veldig store.

Trinn 2

Dryss hver halvdel med litt salt og nykvernet pepper. Ha på revet parmesan og finhakkede urter. Du kan godt bruke andre urter eller tørkede urter.

Trinn 3

Drypp over litt god olivenolje og stek i ca. 10 minutt er, til osten er gyllen.