Bruschetta med bakt paprika | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Bruschetta med bakt paprika

Bruschetta med bakt paprika

5.0 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
67 planlagt
Bruschetta med bakt paprika
Denne bruschettaen er toppet med deilig bakt paprika. Perfekt når du vil servere tapas til helgekosen eller på koldtbordet!

Velg antall personer

Voksne
8
Barn
0

Ingredienser

2 stk
Røde paprika
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Chili
1 ss
Finhakket timian
1 ss
Sitronsaft
1 stk
Baguette
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 dl
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Del paprika i to og fjern frø og innmat. Del i biter på ca. 1 cm. Ha i kjele sammen med finhakket hvitløk, chili og timian, olivenolje og sitronsaft. Smak til med salt og kvernet pepper. Kok opp under lokk og la putre til paprikaen er mør – ca. 5 minutter. Avkjøl.

Trinn 2

Varm stekeovnen til 230 grader varmluft. Kjør olivenolje og hvitløk i en blender til hvitløksolje. Skjær baguette i tunne skiver. Gjerne litt under 1 cm. Pensle med hvitløksolje på begge sider og stek på stekebrett i 4–5 minutter til lysebrune. Avkjøl.

Trinn 3

Sil av laken fra paprikaen. Topp baguetteskivene med paprika og server umiddelbart.