Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grillspyd med mørbradbiff og grillet chunky tomatsalsa

Tidsbruk 35 minutter
7 ingredienser
101 planlagt
Grillspyd med mørbradbiff og grillet chunky tomatsalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Små, saftige storfestykker er noe av det beste du kan ha på grillen! Server disse fiks ferdige spydene med sommerens beste tomatsalsa.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Spyd

3 stk
Grillspyd med mørbradbiff

Tomatsalsa

2,3 stk
Tomater
0,4 stk
Gul paprika
0,4 stk
Løk
0,4 stk
Lime, saft
1,1 ss
Finhakket frisk koriander
0,8 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Grill og grovhakk tomater, paprika og løk. Bland alt i en bolle sammen med finhakket frisk koriander. Smak til med presset lime og salt. La salsaen stå i 30 minutter før den serveres.

Tips og råd:

Trinn 2

Legg spydene på indirekte varme og sett på lokk. Grill i 6-8 minutter. Flytt spydene over til direkte varme for å gi dem litt farge. Legg dem evt. i noen minutter til på indirekte varme hvis ikke de er ferdige.