Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Grillspyd med hvalbiff og grønnsaker

Tidsbruk 20 minutter
9 ingredienser
1 planlagt
Grillspyd med hvalbiff og grønnsaker
Klikk og dra
til kalenderen
Når du er så heldig at du bor i landet hvor du kan få sesongens ferske hvalkjøtt i matbutikken din, gjelder det å slå til – når det først er der. Det møre, flotte hvalkjøttet løfter grillspydet til nye høyder.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

450 g
Hvalbiff
1 stk
Squash
1 kurv
Cherrytomater
150 g
Sjalottløk
1 stk
Sitron
8 ss
Finhakket persille
2 ss
Olivenolje
1 ts
Salt
1 ts
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Del squash i to på langs og skjær i ca. 1 cm tykke skiver. Skjær hvalbiff i biter og sjalottløk i skiver, cirka like store biter som squashen. Cherrytomatene beholder du hele. Tre alt inn på grillspyd. Kutt chili i skiver, hakk persille og dryss over spydene sammen med olivenolje og sitron. Krydre med salt og pepper.

Trinn 2

Legg spydene på grillen på indirekte varme med lokket ned. Gi grillspydene 6-8 minutter på svak varme. Flytt spyden over til direkte varme for å gi dem en fin grillfarge - dette tar ikke lang tid. Legg så spydene tilbake på indirekte varme til de er ferdige. Det er helt i orden å skjære et lite snitt i kjøttet for å se om det er ferdig grillet.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender