Grillspyd Hibachi og wasabimajo

10 ingredienser
156 planlagt
Grillspyd Hibachi og wasabimajo
Legg oppskrift
i handlelapp
Grillspyd Hibachi av storfekjøtt, krydret med en søtlig, soyasaus-basert marinade med pepper og asiatisk krydder. Klar til grilling!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Hibachi Skewers (grillspyd av storfe)
4 stk
Baguette
2 stk
Rødløk
1 pakke
Feldsalat
2 stk
Vårløk
4 ss
Majones
1 ts
Wasabi
2 ss
Sesamfrø
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Legg grillspydene på indirekte varme i ca. 5 minutter. Da henger de ikke fast på grillristen. Flytt spydene over til direkte varme for å gi dem en fin farge. Flytt dem tilbake på indirekte varme, legg på lokket, og grill videre til spydene er ferdige. Du kan gjerne lage et lite snitt i et av kjøttbitene for å sjekke om de er klare.

Trinn 2

Skrell løk, del dem i to vertikalt, og legg løk-halvdelene på indirekte varme. Legg på lokk, og grill i ca. 10-12 minutter. Flytt så løken over til direkte varme for å gi dem litt farge.

Trinn 3

Bland majones og wasabi og smak til med salt og pepper.

Server kjøttet i en grillet bagett, med salat, grillet rødløk og wasabi-majo. Dryss gjerne over lett ristede sesamfrø.

Biffspyd av storfe

Biffspyd av storfe

Nordfjord