Grillribbe med superfrisk coleslaw

10 ingredienser
254 planlagt
Grillribbe med superfrisk coleslaw
Legg oppskrift
i handlelapp
Svinekjøtt og coleslaw er en super smakskombinasjon – prøv selv!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

800 g
Krydret grillribbe

Coleslaw grønnsaker

1 stk
Sommerkål
1 stk
Liten rødløk
1 stk
Gulrot

Coleslaw dressing

1 dl
Eplecidereddik
0,5 stk
Sitron, saften
1 fedd
Presset hvitløk
1 dl
Sukker
0,5 ts
Salt
0,5 ts
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Riv eller strimle grønnsakene og ha dem i en bolle. Bland sammen ingrediensene til dressingen. Hell dressingen over grønnsakene, og bland godt sammen.

Trinn 2

Dekk over med plastfolie, og la stå i kjøleskapet i minst 30 minutter.

Trinn 3

Grill ribbeskivene på direkte varme for å få en fin farge på begge sider (ca. 1 minutt per side). Flytt til indirekte varme, legg på lokket og grill videre i 3-4 minutter.

Trinn 4

Server grillribben med coleslaw.

Tilbehør