Hopp til innhold

Stekt uer med potetstappe

4.0 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
114 planlagt
Stekt uer med potetstappe

Fisk for norske spisest-uer! Uer lever på dypet, ned mot 1000 meter, men har heldigvis ingen problemer med å finne veien til middagsbordet. Her blir den akkompagnert av enda en familiefavoritt – fisk ferdig potetstappe.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Uerfilet lettsaltet frossen Godehav
1 pose
Bladspinat
1 stk
Sitron
1 stk
Løk
1 pk
Potetstappe Bama
2 stk
Tomat
3 ss
Smør
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken. Snitt skinnet med en kniv, tørk godt med papir. Stek fisken gyllen i litt smør med skinnsiden ned. Snu fisken og stek 1 minutt til. Krydre med litt salt og pepper.

Trinn 2

Varm potetstappen etter anvisning på pakken. Fres finhakket løk og hvitløk i litt smør. Vend inn grovhakkede tomater og spinat. Smak til med sitron, salt og pepper. Server fisken med potetstappen og grønnsakene.