Hopp til innhold

Sandwich med fiskekake og rødbetesalat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
85 planlagt
Sandwich med fiskekake og rødbetesalat

Fiks ferdige fiskekaker er midt i blinken midt i mellom to saftige rugbrødskiver. Potet- og rødbetsalaten er fyldig, søt og syrlig – en suveren smakskombinasjon.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Grove fiskekaker Godehav
1 stk
Egg frittgående M/L, 12-pk, Solvinge
1 ss
Sennep maille dijon, 380 g, Maille/Unilever
1 stk
Rødløk 4-pk
1 pk
Hjertesalat
200 gr
Poteter, løsvekt
0.5 stk
Dansk rugbrød
4 dl
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
100 gr
Rødbeter i glass, REMA 1000
2 ss
Hvitvinseddik
5 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Potet- og rødbetsalat: Skjær rødbeter i terninger og poteter i skiver og bland med hvitvinseddik og olivenolje. Smak til med salt og kvernet pepper.

Trinn 2

Kok poteter. Majones: Bland egg og sennep i en bolle. Spe inn solsikkeolje mens du visper raskt og jevnt, smak til med salt og pepper. Skjær rødløk i tynne skiver og salaten i biter.

Trinn 3

Stek fiskekakene i stekepannen på middels varme. Server fiskekakene på rugbrødskiver med potet- og rødbetsalat, rødløk, hjertesalat og majones.