Rissalat med laks | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Rissalat med laks

Ingen vurderinger
Rissalat med laks
Lun laks, ferdig straks! I denne friske og raske risretten vender du de ferske laksestrimlene i lime og soyasaus før du blander dem sammen med risen – vips, så har du en lettvinn middag som smaker fantastisk!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Rissalat

3 dl
Middagsris
2 stk
Tomater
1 stk
Agurk
1 pose
Sukkererter
1 stk
Vårløk
1 ss
Olivenolje

Laks

250 gr
Laksestrimler
2 stk
Lime
3 ss
Soyasaus

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok risen etter anvisning på pakken.

  2. Trinn 2

    Vend laksestrimlene i limesaft og soyasaus. La det stå ett par minutter slik at limesaften «koker» fisken.

  3. Trinn 3

    Skjær tomat, agurk, vårløk og sukkererter i biter mens risen koker. Bland alt sammen i en stor bolle og smak til med olivenolje, salt og kajennepepper. Serveres lun.

Ha gjerne frisk koriander i rissalaten.