Hopp til innhold

Rissalat med laks

Ingen vurderinger
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
578 planlagt
Rissalat med laks

Lun laks, ferdig straks! I denne friske og raske risretten vender du de ferske laksestrimlene i lime og soyasaus før du blander dem sammen med risen – vips, så har du en lettvinn middag som smaker fantastisk!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Rissalat

3 dl
Middagsris, REMA 1000
2 stk
Tomater
1 stk
Agurk
1 pose
Sukkererter
1 stk
Vårløk
1 ss
Olivenolje, REMA 1000

Laks

250 gr
Laksestrimler
2 stk
Lime
3 ss
Soyasaus

Slik gjør du

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Vend laksestrimlene i limesaft og soyasaus. La det stå ett par minutter slik at limesaften «koker» fisken.

Trinn 3

Skjær tomat, agurk, vårløk og sukkererter i biter mens risen koker. Bland alt sammen i en stor bolle og smak til med olivenolje, salt og kajennepepper. Serveres lun.

Ha gjerne frisk koriander i rissalaten.