Lettsaltet uer med varm soyadressing | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grillmat Fisk på grillen Lettsaltet uer med varm soyadressing

Lettsaltet uer med varm soyadressing

3.3 i snitt
Lettsaltet uer med varm soyadressing

På dypt vann? Ikke med denne retten. Uer lever på dypet, men filetene stortrives i stekepanna og serveres med en herlig dressing som passer spesielt godt til akkurat denne fisken.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Tomat
1 pk
Uerfilet lettsaltet frossen Godehav
1 pose
Brokkoli- og blomkålblanding REMA 1000
0.5 stk
Løk
500 gr
Poteter
6 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Balsamicoeddik
3 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tin fisken. Skrell potetene, del dem i biter og kok i lettsaltet vann. Når potetene er nesten møre, kan du tilsette brokkoli- og blomkålblandingen. Kok det mørt sammen med potetene. Sil av vannet og ha på litt olivenolje.

  2. Trinn 2

    Del fisken i biter, ha på salt og pepper og stek i varm panne med olivenolje i ca. 2 minutter på hver side. Ta ut fisken.

  3. Trinn 3

    Ha hakket løk i pannen og stek til gyllen. Tilsett balsamicoeddik, soyasaus og 1 dl vann pr. 500g fisk og kok opp.

  4. Trinn 4

    Ha i finhakket tomat tilslutt. Server fiskestykkene med den varme dressingen, poteter og brokkoli- og blomkålblandingen.

Frisk, hakket persille gir ekstra piff til denne retten.