Lettsaltet uer med varm soyadressing
På dypt vann? Ikke med denne retten. Uer lever på dypet, men filetene stortrives i stekepanna og serveres med en herlig dressing som passer spesielt godt til akkurat denne fisken.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tin fisken. Skrell potetene, del dem i biter og kok i lettsaltet vann. Når potetene er nesten møre, kan du tilsette brokkoli- og blomkålblandingen. Kok det mørt sammen med potetene. Sil av vannet og ha på litt olivenolje.
-
Trinn 2
Del fisken i biter, ha på salt og pepper og stek i varm panne med olivenolje i ca. 2 minutter på hver side. Ta ut fisken.
-
Trinn 3
Ha hakket løk i pannen og stek til gyllen. Tilsett balsamicoeddik, soyasaus og 1 dl vann pr. 500g fisk og kok opp.
-
Trinn 4
Ha i finhakket tomat tilslutt. Server fiskestykkene med den varme dressingen, poteter og brokkoli- og blomkålblandingen.
Frisk, hakket persille gir ekstra piff til denne retten.