Hopp til innhold

Laks med spinat og hoinsin-saus

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
2 398 planlagt
Laks med spinat og hoinsin-saus

Lekker laks – serveres straks! Har du knapt med tid, men lyst til lage en ekstra innbydende middag? Da bør du prøve denne asiatiskinspirerte lakseretten, som serveres med en frisk, syrlig og spicy spinatsalat.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 dl
Middagsris, REMA 1000
2 stk
Strimlet laksefilet, 250g, Godehav
1 pose
Spinat, vasket og klar Bama
1 pk
Ingefær
1 stk
Rød chili
0.5 ss
Riseddik
1 ss
Olivenolje, REMA 1000
4 ss
Hoisin saus, Blue dragon
1 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris.

Trinn 2

Skrell og finsnitt ingefær og chili, bland med riseddik og olivenolje. Vend det inn i spinaten.

Trinn 3

Ha salt og pepper på fisken. Bruk en veldig varm panne med litt solsikkeolje og stek fisken raskt. Ha fisken på toppen av spinatsalaten og ha på hoisin saus. Server med kokt ris.

Server gjerne med koriander og lime.