Hopp til innhold

Klippfisk med ratatouille

Ingen vurderinger
Tidsbruk 50 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
85 planlagt
Klippfisk med ratatouille

Legg vekk saksen, denne fisken er ferdigklippet og klar til å gi deg en fantastisk grillopplevelse. Serveres med ratatouille på potetstappe. En ny variant for mange, som virkelig er verd å prøve.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
KLIPPFISK AV LOIN CA400 G
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
1 stk
Squash
2 stk
Tomat
4 dl
Helmelk Tine
600 gr
Poteter
4 ss
Olivenolje REMA 1000
6 fedd
Hvitløk
2 ss
Smør
2 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

RATATOUILLE: Del alle grønnsakene i terninger. Fres alt i en varm panne med olivenolje til grønnsakene er møre og gylne. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 2

Grill eller stek fisken godt på den ene siden og bak i ovn i ca. 10 minutter. Server fisken med ratatouille, potetstappe og god olivenolje.

Trinn 3

Sett ovnen på 180 °C. Skrell og kok potetene møre og sil av vannet. Ha i melk og smør og rør godt med hackiten eller en visp, til du får en luftig fin stappe. Smak til med salt og kajennepepper.