Hopp til innhold

Hjemmelaget makrell i tomat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 10 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
16 planlagt
Hjemmelaget makrell i tomat

Det blir et helt annet trøkk i smaken når du lager makrell i tomat selv – med chili, hviløk og persille.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 boks
Peppermakrell
2 stk
Tomater
1 stk
Sjalottløk
1 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
1 ss
Hakket persille
1 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Hakk tomater, løk, hvitløk, chili og persille og bland det med olivenolje.

Trinn 2

Fjern skinnet på peppermakrellen og flak det ned i salaten. Bland lett og server på knekkebrød.

Holder seg 3-4 dager i kjøleskapet, men du kommer til å spise den opp raskere enn det!