Fiskepudding med løksaus
Fiskepuddingen er kanskje en dårlig svømmer, likefullt er den barnas soleklare favorittfisk – bare husk å skjære sitronen i livbåter. Løksausen gjør dette til et ekstra smaksrikt og mettende måltid.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Spe med melken, og rør godt til du får en fin og kremaktig saus. Smak til med salt og kajennepepper.
-
Trinn 2
Kok poteter. Del fiskepuddingen opp i skiver. Fres finhakket løk i smør og rør inn hvetemel.
-
Trinn 3
Gulrøttene raspes opp eller høvles med en asparges-/potetskreller. Smak til med eddik, salt, pepper og evt. litt sukker.
-
Trinn 4
Server med kokte poteter og sitronbåter.
Friske urter som gressløk og dill, og sprøstekt bacon smaker godt til fiskepudding.