Hopp til innhold

Fiskepudding med løksaus

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
350 planlagt
Fiskepudding med løksaus

Fiskepuddingen er kanskje en dårlig svømmer, likefullt er den barnas soleklare favorittfisk – bare husk å skjære sitronen i livbåter. Løksausen gjør dette til et ekstra smaksrikt og mettende måltid.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Løk
5 stk
Gulrot
500 gr
Poteter
1 pk
Fiskepudding 700g Godehav
4 dl
Lettmelk Tine
1 stk
Sitron
2 ss
Hvetemel
1 ss
Eddik 7% klar
1 ts
Kajennepepper
1 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Spe med melken, og rør godt til du får en fin og kremaktig saus. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 2

Kok poteter. Del fiskepuddingen opp i skiver. Fres finhakket løk i smør og rør inn hvetemel.

Trinn 3

Gulrøttene raspes opp eller høvles med en asparges-/potetskreller. Smak til med eddik, salt, pepper og evt. litt sukker.

Trinn 4

Server med kokte poteter og sitronbåter.

Friske urter som gressløk og dill, og sprøstekt bacon smaker godt til fiskepudding.