Hopp til innhold

Fiskekaker og råkost i pita

3.6 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
220 planlagt
Fiskekaker og råkost i pita

Så enkelt og raskt kan det gjøres! Sunt, grønt – og veldig godt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Fiskekaker

10 stk
Fiskekaker av fersk torskefilet

Råkost

400 gr
Gulrot
1 stk
Appelsin

Dressing

80 gr
Yoghurt naturell
2 ss
Hakket sylteagurk
1 fedd
Hvitløk
0.2 ts
Kajennepepper
2 ss
Hakkede syltede rødbeter

Pitabrød

6 stk
Pitabrød

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Riv gulrøtter på et grovt råkostjern. Vend inn friskpresset appelsinsaft og la salaten trekke litt. Varm fiskekakene i en ildfast form i 5-6 minutter.

Trinn 2

Bland yoghurt med finhakkede syltede rødbeter, finhakket sylteagurk, hvitløk og kajennepepper.

Trinn 3

Varm pitabrød i ovnen eller i brødrister, og smør dressing på hver halvdel. Fyll pitabrødene med råkost og fiskekaker.

Topp gjerne med frisk koriander. Ristede solsikkekjerner i råkostblandingen gir god smak.