Fiskekaker med rotstappe | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grillmat Fisk på grillen Fiskekaker med rotstappe

Fiskekaker med rotstappe

Ingen vurderinger
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
226 planlagt
Fiskekaker med rotstappe

Sulten på suksess? På ukedagene er det enkle ofte det beste, og dette er en sikker vinner for familiens små og store. Helt enkelt – veldig godt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Fiskekarbonader med steinbit 630 g Godehav
2 stk
Løk
2 stk
Gulrot
1 stk
Kålrot
300 gr
Poteter
8 ss
Smør
10 stk
Flatbrød Ideal
2 ss
Grov sennep Idun
1 ts
Hel muskatnøtt

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell og skjær grønnsaker i biter. Kok dem møre i vann. Hell av kokevannet, ha i smør (3/8) og mos til stappe. Smak til med muskatnøtt, salt og pepper. Spe evt. med litt av kokevannet hvis stappen blir for fast. Mens grønnsakene koker, skjærer du løk i skiver og bruner godt i smør. Legg fiskekakene i pannen sammen med løk og resten av smøret og la dem bli gjennomvarme. Snu dem noen ganger. Server fiskekakene med rotstappe og løksmør, gjerne med flatbrød og grov sennep til.