Hopp til innhold

Fiskeboller og reker med vårsalat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
85 planlagt
Fiskeboller og reker med vårsalat

“Fiskeboller lengter etter havet” synger barna, men når denne retten kommer på bordet finner de fort ut at fiskeboller egentlig trives aller best i den hvite crème fraîche-sausen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

3 dl
Lettmelk Tine
1 stk
Purreløk
1 stk
Fennikel
1 stk
Fiskeboller Gourmet 500g Godehav
3 dl
Crème fraîche Tine
200 gr
Reker frosne løsvekt Godehav
2 stk
Gulrot
2 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Maizena Majsstivelse
1 klype
Kajennepepper
1 klype
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Tin og rens rekene. Kok opp fiskebollekraften med melk og crème fraîche og smak til med salt og kajennepepper. Jevn sausen med maizena og litt kaldt vann.

Trinn 2

Bland hvitvinseddik, sukker, salt og kajennepepper i en bolle. Høvle gulrot og fennikel med en ostehøvel rett i bollen og bland godt. Ha fiskebollene i sausen og la dem bli gjennomvarme. Vend inn purre i ringer og reker rett før servering.

Mengder med fersk dill gjør dette til et festmåltid.