Fiskeboller og reker med vårsalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grillmat Fisk på grillen Fiskeboller og reker med vårsalat

Fiskeboller og reker med vårsalat

5.0 i snitt
Fiskeboller og reker med vårsalat

“Fiskeboller lengter etter havet” synger barna, men når denne retten kommer på bordet finner de fort ut at fiskeboller egentlig trives aller best i den hvite crème fraîche-sausen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

3 dl
Lettmelk Tine
1 stk
Purreløk
1 stk
Fennikel
1 stk
Fiskeboller Gourmet 500g Godehav
3 dl
Crème fraîche Tine
200 gr
Reker frosne løsvekt Godehav
2 stk
Gulrot
2 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Maizena Majsstivelse
1 klype
Kajennepepper
1 klype
Sukker

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tin og rens rekene. Kok opp fiskebollekraften med melk og crème fraîche og smak til med salt og kajennepepper. Jevn sausen med maizena og litt kaldt vann.

  2. Trinn 2

    Bland hvitvinseddik, sukker, salt og kajennepepper i en bolle. Høvle gulrot og fennikel med en ostehøvel rett i bollen og bland godt. Ha fiskebollene i sausen og la dem bli gjennomvarme. Vend inn purre i ringer og reker rett før servering.

Mengder med fersk dill gjør dette til et festmåltid.