Fiskeboller med eple og karri
Curry me home! Hjem til middag og en herlig variant av barnas fiskefavoritt. For, sammen med den friske eplesmaken gjør denne fleksible kryddermiksen virkelig susen i fiskebollesausen.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok poteter.
-
Trinn 2
Fres hakket løk (2 ss pr. pakke fiskeboller), hakket eple (2 ss pr. pakke fiskeboller) og karri noen minutter i smøret.
-
Trinn 3
Dryss på hvetemelet og bland godt.
-
Trinn 4
Spe med kraft fra fiskebollene og kok i 10 minutter.
-
Trinn 5
Tilsett melk og fløte og la sausen trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper og ha i fiskebollene. La de bli varme.
-
Trinn 6
Skrell og skjær gulrot i fine strimler, bland med saften av lime, olivenolje, salt og pepper. Server fiskeboller og saus med kokte poteter og råkost.
Bland gjerne litt frisk koriander inn i råkosten.