Hopp til innhold

Fiskeboller med eple og karri

5.0 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
12 ingredienser
1 609 planlagt
Fiskeboller med eple og karri

Curry me home! Hjem til middag og en herlig variant av barnas fiskefavoritt. For, sammen med den friske eplesmaken gjør denne fleksible kryddermiksen virkelig susen i fiskebollesausen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Fiskeboller Gourmet 500g
1 stk
Løk, 4-pk
1 stk
Eple
3 stk
Gulrot
1.5 dl
Kremfløte
2 dl
Helmelk
1 stk
Lime
400 gr
Poteter, løsvekt
1.5 ts
Karripulver, 65g, Black Boy
2 ss
Smør normalsaltet, Tine
2 ss
Hvetemel
1 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kok poteter.

Trinn 2

Fres hakket løk (2 ss pr. pakke fiskeboller), hakket eple (2 ss pr. pakke fiskeboller) og karri noen minutter i smøret.

Trinn 3

Dryss på hvetemelet og bland godt.

Trinn 4

Spe med kraft fra fiskebollene og kok i 10 minutter.

Trinn 5

Tilsett melk og fløte og la sausen trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper og ha i fiskebollene. La de bli varme.

Trinn 6

Skrell og skjær gulrot i fine strimler, bland med saften av lime, olivenolje, salt og pepper. Server fiskeboller og saus med kokte poteter og råkost.

Bland gjerne litt frisk koriander inn i råkosten.