Fiskeboller i sennepssaus

Sødmefulle gulrøtter og sennepssaus med akkurat passe sting er perfekt match for de milde fiskebollene.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell og finkutt løken og surr den myk i smør. Tilsett hvetemel og bland godt. Spe inn kraften fra pakken og vann. Tilsett sennep og la sausen koke i ca. 3 minutter.
-
Trinn 2
Kok gulrøttene i eplejuice og vann i 5 minutter under lokk. Ta til side 1 dl kokevæske til sausen. Kok gulrøttene videre til de er blanke og resten av væsken er fordampet.
-
Trinn 3
Vend crème fraîche, finhakket gressløk og 1 dl kraft fra gulrøttene inn i sausen og smak til med salt og pepper. Legg i fiskebollene og la dem trekke i 5 minutter. Server på tradisjonelt vis med gulrøtter og kokte poteter.
Stek 100 g bacon sprøtt og strø over fiskebollene ved servering.