Fiskeboller i rekesaus

Fiskebollekrefter! Eller kanskje tvert om? God sjømat er bra for både kropp og smaksløker – og mens du lar fiskebollene putre i kraften, renser du rekene på ei fjøl.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Smak til med salt, pepper og muskatnøtt.
Trinn 2
Tin og rens reker. Kok potetene.
Trinn 3
Smelt smøret i en tykkbunnet kjele og visp inn hvetemel. Spe med melk og fiskebollekraft (ca 2 dl pr 3 dl melk) gradvis mens du visper så det ikke blir klumper. La det småkoke i ca. 5 minutter. Pass på så det ikke brenner seg i bunnen.
Trinn 4
Tilsett fiskebollene og la gryten trekke til fiskebollene er varme.
Trinn 5
Ha rekene i rett før servering. Server med nykokte poteter og rikelig med hakket dill.
Revet gulrot smaker godt til dette.