Hopp til innhold

Fish and chips med coleslaw

4.1 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
4 ingredienser
1 928 planlagt
Fish and chips med coleslaw

Lag tradisjonell fish and chips med frisk coleslaw på en enkel og billig måte. Panert torsk er en slager hos både store og små.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Panert torskefilet
8 stk
Poteter
1 pose
Råkostsalat
1 dl
Rømme

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt opp poteter i tynne båter. Strø over litt olivenolje og salt. Stek midt i ovnen på 220 grader i cirka 20 minutter, sammen med panert torskefilet.

Trinn 2

Bland sammen råkostsalat og rømme. Krydre med salt og pepper.

Trinn 3

Server panert torskefilet med stekte båtpoteter og coleslaw.

Denne oppskriften er laget av

Fattig Student